Llançadora d’emprenedoria

Està oberta la convocatòria a la 4ª edició!

EMPRENEDORIA

 

La Llançadora d’Emprenedoria de CoBoi es dirigeix a aquelles persones que tenen un projecte o idea de negoci de caràcter social, i els dona suport per a que puguin concretar-la, validar-la i documentar-la a l’hora que milloren les seves habilitats personals i les eines de gestió pròpies de la cultura emprenedora.

Des de CoBoi oferim als i les emprenedores una formació transversal basada en l’economia social i col·laborativa. Oferim tallers formatius, assessorament i acompanyament individualitzat, així com espais de cotreball. Pretenem donar la millor resposta possible a les necessitats dels i de les nostres emprenedores adaptant-nos als diferents estadis de gestació dels seus projectes.

Creiem en la cocreació i en el treball en xarxa i posem les eines al nostre abast per facilitar aquests aspectes.

El temps de durada de la Llançadora d’Emprenedoria correspon a 1 any. D’octubre a juny s’establirà una relació propera entre els professionals de CoBoi i els emprenedors. Hi haurà diferents intensitats formatives, concentrades especialment en els primers tres mesos de Llançadora. Tot i això, durant aquest temps es duran a terme altres tipus de formacions puntuals que siguin necessàries pels participants a la Llançadora.

Transcorreguts els primers tres mesos amb d’activitat formativa intensa, hi haurà un període d’aproximadament 6 mesos on les persones emprenedores rebran assessorament i seguiment individualitzat per afermar les seves iniciatives.

Des de la creació de CoBoi al 2013, s’han dut a terme tres Llançadores d’Emprenedoria on han participat una trentena de projectes.  Coneix-los aquí.

Si vols més informació contacta amb nosaltres!