Formació

FORMACIOA CoBoi realitzem una sèrie de tallers formatius destinats a emprenedors socials (en el marc de la Llançadora d’Emprenedoria -LLE- i  CoBoi Innova) i per a joves amb necessitats d’inserció laboral (en el marc de la Llançadora d’Ocupació -LLO)

A més dels tallers dissenyats específicament pels participants de les llançadores i de CoBoi Innova duem a terme una sèrie de sessions obertes a tothom. Les ‘Formacions Satèl·lit’ complementen els itineraris formatius propis dels nostres programes, alhora que busquen satisfer inquietuds de persones de la nostra comunitat i/o potencials participants de CoBoi.

Els nostres principals objectius consisteixen en capacitar als nostres emprenedors; formar de manera transversal des de la lògica de l’emprenedoria social; i apostar pel treball col·laboratiu i en xarxa per potenciar l’impacte social.

Alguns dels tallers realitzats fins a dia d’avui són

  • Cocreació i prototipatge d’iniciatives d’emprenedoria social
  • Claus per una estratègia òptima en xarxes socials
  • Fiscalitat i comptabilitat per emprenedors. Principals dubtes i opcions.
  • Possicionament a LinkedIn
  • Tallers de creativitat
  • Treball en equip

De cara al curs 2015-2016 estan previstos una sèrie de tallers d’enfocament social i propers a  l’Economica Col·laborativa i el Bé Cómu.

Des de CoBoi volem dotar als nostres emprenedors d’un conjunt d’eines i fonaments previs que els permetin prendre decisions de cara fer viables els seus respectius projectes i/o iniciatives i aconseguir el màxim impacte social.

Informa’t de les nostres activitats aquí