Espai de cotreball

COWORKINGA la tercera planta del Casal de Casablanca (Carrer Badajoz, 2 de Sant Boi de Llobregat) es troba l’espai de cotreball de CoBoi , amb 50 m2 útils i una xarxa WIFI interna de 100 MB destinat als emprenedors socials vinculats a la Llançadora d’Emprenedoria i CoBoi Innova. En aquest espai també es duen a terme les diferents sessions de treball de la Llançadora d’Ocupació per a joves.

Per als participants dels programes de CoBoi aquest espai és gratuït i de lliure disposició durant mínim un any, amb possibilitat d’ampliació. A més dels propis usuaris vinculats a CoBoi, també hi ha la possibilitat de poder llogar, a preus molt raonables, zones de treball o reunió.

L’espai disposa de: projector, pantalla, equip d’audio, dues pissarres (una magnètica i una altra de guix), cadires, zones de reunió i la disponibilitat d’una quinzena d’ordinadors portàtils sota demanda.

En aquest espai no només es duen a terme sessions de treball col·lectives mitjançant tallers formatius si no que també esdevé un espai de treball col·laboratiu entre els propis emprenedors i amb l’equip tècnic de CoBoi.

Des de CoBoi volem potenciar l’espai de cotreball com un espai relacional i intraemprenedor, on es puguin retroalimentar i interactuar els diferents usuaris.

Les tarifes es refereixen a cost per mes, i depenen dels dies per setmana que es vulgui disposar de l’espai.

  • 1 dia/setmana…………………………………………………………………………..20,00
  • 2 dies/setmana………………………………………………………………………….35,00
  • 3 dies/setmana………………………………………………………………………….50,00
  • 4 dies/setmana………………………………………………………………………….60,00
  • 5 dies/setmana………………………………………………………………………….75,00

Per més informació contacta amb nosaltres.