Acompanyament

ACOMPANYAMENT

CoBoi té en el seu ADN la clara voluntat de fer costat a la nostra comunitat i acompanyar als nostres emprenedors amb un seguiment personalitzat.

Com ho fem?

Per tal de guiar als participants de la Llançadora d’Emprenedoria  i els de CoBoi Innova, un grup de  professionals dissenyem i executem un itinerari personalitzat per a cada persona o equip emprenedor.

Els projectes poden estar gestant-se a CoBoi com a màxim un any, i durant aquest període abordem les necessitats de cada iniciativa, busquem un model de sostenibilitat econòmica, intentem maximitzar l’impacte social i donem recolzament en el moment del llançament, buscant sempre el màxim de sinergies i complicitats possibles amb els principals actors de l’economia social a nivell local.

Previ al procés d’acompanyament als nostres emprenedors, l’equip de treball de CoBoi fem una avaluació dels diferents estadis de gestació de cada iniciativa i valorem quin és el moment òptim per encetar la nostra col·laboració. El tipus d’acompanyament es decideix en funció de l’estadi de desenvolupament del projecte i en funció del programa de CoBoi on aquest es desenvolupi. Això ens permet poder seleccionar participants per: la Llançadora d’emprenedoria, per algun dels reptes que s’impulsen des del laboratori CoBoi Innova, o bé, que les iniciatives presentades esdevinguin Projectes Vinculats a Coboi, on es busquen col·laboracions específiques amb els seus impulsors.

Des de CoBoi, volem personalitzar el màxim possible el nostre servei d’assessorament i acompanyament als nostres emprenedors socials.