VITHEM

Maite Gómez / Asesora, mentora i formadora en salut higienista integrativa /
Maite-puerto

Maite Gómez és assessora, mentora i formadora en salut higienista integrativa. El seu projecte de salut busca assessorar, educar i acompanyar a les persones que volen preservar, millorar o recuperar la seva salut i benestar adoptant un estil de vida sà, ètic i natural, des d’un enfocament biològic, psicològic i social.

Ente els seus serveis més destacats, trobem la filosofia i mode de vida Vithem, la qual s’enfoca en la salut i l’entèn respectant tota forma de vida. Vithem està formada per les següents àrees: (1) física, (2) relacional, (3) emocional, (4) mental, (5) transpersonal, (6) ecològica, i (7) vital. D’aquí el significat de cadascuna de les seves sigles VITHEM: V de Vitalitzadora, I de Integradora, T de Transformadora, H de Higienista, E d’Energètica i M de “Mañana”.

A través del seu projecte, Maite també ofereix una educació en valors a centres escolars, empresarials i institucionals cap a una cultura vegana de consideració i respecte als animals, oferint suport i guia nutricional professional. També se centra en la gestió i ensenyament de la salut, nutrició natural,  sexualitat i salut sexual femenina, i activisme en la salut i els drets dels animals.