ÓLA

Núria Balogun Ortiz / CoBoi Innova - Espais Buits
OLa, Núria Balogun, Espais Buits, CoBoi Innova, Sant Boi, Innovació social

ÓLa és un projecte de l’equip de Service Design de REINVENTIA112 que busca revitalitzar el comerç de proximitat, compensant les seves carències i vinculant les seves virtuts amb el comerç online. Busquem oferir una experiència de compra integrada, digitalitzant el comerç físic i oferint presència física al comerç online.

ÓLa és una iniciativa pensada per a comerços físics que no tenen presència online i per a comerços online que no tenen un espai físic on vendre els seus productes. REINVENTIA 112, amb el seu projecte ÓLa busca crear sinergies entre uns i altres.

ÓLa col·loca a les tendes físiques un petit expositor corporatiu amb aquells productes de venda exclusivament online de manera que complementin la seva oferta de productes actuals. Aquests productes seran innovadors, exclusius, artesanals o sostenibles. Seran un reclam per al comprador, alhora que s’ofereix al barri un comerç de valor afegit i uns productes diferenciadors i de qualitat.

D’aquesta manera el venedor online podrà apropar-se al consumidor final sense necessitat de canviar el seu model de negoci.

Tots aquests productes estaran també disponibles a la pàgina web d’ÓLa i en un local físic. Serà possible comprar des d’ambdos espais i s’oferirà un servei d’entrega gratuït.

Puntualment, ÓLa organitzarà un petit market amb la idea de generar vincles socials entre aquells que pa participin en la iniciativa.

Situació: eix comercial Víctor Balaguer