MIM Psicologia

Mª Carmen Estévez, Marta Gascón, Elia Sierra / 3a Llançadora d'Emprenedoria
Mim Psicologia

MiM Psicologia és un centre de psicologia infantil i juvenil ubicat a Sant Boi de Llobregat, molt a prop de Barcelona. És un centre innovador que aposta per temàtiques actuals com l’educació emocional o la intervenció assistida amb animals, a més de realitzar acompanyament individual (teràpia) a nens i adolescents, logopèdia i assessorament familiar.

A MiM Psicologia creiem en el potencial infinit de les persones. Treballem per desenvolupar al màxim les habilitats i les capacitats de cada nen segons el seu període evolutiu, buscant el seu benestar tant personal com social tenint en compte les característiques personals de cadascú. Oferim un nou servei de creixement personal per a nens, nenes i adolecents on poder desenvolupar la intel·ligència emocional.

Treballem per aconseguir objectius en tots els àmbits de la vida del nen de manera integral, pràctica i lúdica. Busquem el desenvolupament màxim de les habilitats de cadascú a través de les nostres sessions de teràpia i reeducació utilitzant com a base la tecnologia, els animals i el joc, sense que la persona se n’adoni què està aprenent.