Col·laborem amb Elisava!

19 d'octubre de 2017
6D5A1541

L’Ajuntament de Sant Boi firma un conveni de pràctiques amb la universitat de disseny Elisava per fer col·laboracions en el marc de CoBoi

A CoBoi considerem el disseny com una forma d’intervenir entre persones, projectes, organitzacions, empreses, objectes, entorns naturals i socials, interessos, desitjos i necessitats, entre d’altres. En el nostre dia a dia dissenyem i ajudem a dissenyar (a trobar maneres de fer) estratègies per treballar col·laborativament, per construïr lligams entre persones o sectors de manera significativa i també espais on les persones estiguem còmodes per transformar-se i transformar els llocs on duem a terme les nostres activitats.

En un moment tant canviant com el que ens ha tocat viure, considerem que el disseny és central per poder analitzar, proposar i avaluar accions que tinguin un impacte positiu en el territori, i més encara si tenim en compte la complexitat de relacions que impliquen. A CoBoi entenem la idea de la transformació social com quelcom que s’ha d’anar donant mica en mica, integrant a diferents actors en diferents moments, empoderant i deixant que ens empoderin, compartint objectius i coneixements en algun moments i abraçant els conflictes que són inherents a les relacions humanes.

Per tot això, ja fa uns mesos vam estendre la mà a la universitat de disseny Elisava, ofrenint-nos com un laboratori de recerca aplicada i aprenentatge des de la pràctica on estudiants, professors i investigadors puguin venir a provar i a aportar, no només al propi centre sinó també a les comunitats que s’hi donen trobada.

Estem molt contents de que el passat 28 de setembre, l’Alcadessa de Sant Boi, Lluisa Moret, i el director d’Elisava, Javier Peña, formalitzessin la signatura del conveni que estableix el marc de col·laboració entre aquesta universitat i Sant Boi. D’aquesta manera, continuem avançant conjuntament en la construcció d’un laboratori d’Innovació social obert a la ciutadania, la universitat, la empresa i l’administració pública.