01/

Saps què
és CoBoi?

coet
Llançadora d’emprenedoria
La Llançadora d’Emprenedoria és un programa de suport a idees o projectes amb vocació d’impacte social. La Llançadora dóna assessorament col·lectiu i individualitzat, tutoritza i forma a emprenedors socials des de l’òptica de l'economia social i col·laborativa.
avio
Llançadora
d’ocupació
La Llançadora d’Ocupació és un programa de suport a joves amb necessitats d’inserció laboral que des de CoBoi, juntament amb la col·laboració d’Acción Contra el Hambre, donem suport als joves a cercar feina de manera activa i col·laborativa a través de la capacitació i l’acompanyament individualitzat i grupal.
lab
Coboi
innova
CoBoi Innova és un espai d’investigació, prototipatge i activitats enfocat a trobar sol·lucions a nous reptes socials des de la Innovació social.
01_home_correcciones_coworking
Espai de cotreball
CoBoi disposa d’un espai de cotreball obert a la comunitat CoBoi i a tots aquells emprenedors del Baix Llobregat que volen engegar o consolidar els seus projectes d’impacte social.
01_home_correcciones_teach
Formació
Des de CoBoi capacitem, amb un clara vocació inclusiva i participativa, als nostres emprenedors socials amb tallers formatius dissenyats específicament per donar resposta a les seves necessitats.
01_home_correcciones_ma
Acompanyament
Des de CoBoi donem assessorament individualitzat i col·lectiu als nostres emprenedors socials en funció dels diferents estadis de gestació i necessitats de cada iniciativa.

Donen suport a Coboi

Els col·laboradors de Coboi

03/

Els projectes i els
protagonistes

Vine a Coboi i informa't

Veure més projectes

Segueix-nos a Twitter
Fa 3 dies RT @ColaBoraBora: Trabajar con @coboi2013 esta resultando d lo+ estimulante y gratificante. D eso q todo suma y hay conplicidad y confianza…
M de Mama web
M’han ajudat a treure de mi mateixa el potencial que tots t... 05/10/2016
CoBoi és un laboratori d’emprenedoria social, i allà vaig trobar un gran equip humà que em va ajudar a encaminar-me, a veure les dificultats on jo no les veia, i a treure de mi mateixa el potencial que tots tenim per poder emprendre i a més, fer-ho socialment, ajudant a fer un canvi en la societat on vivim.
Llegir més
CoBoi ha representat un punt d’inflexió en la meva vida 05/10/2016
Que m'ha aportat? Coneixements, sobre com posar en marxa el projecte des d’una vessant social per a un fi social; suport en tot el procés d’evolució d’idea a negoci viable; confiança en mi mateixa al mostrar-nos que en som de capaços i superant reptes.
Llegir més
IMG-20161001-WA0000
CoBoi impulsa la prova pilot d’una comunitat de cafeteries ... 04/10/2016
Donen suport a Coboi Els col·laboradors de Coboi Veure més projectes Veure més activitats Veure més noticies COBOI LABORATORI CIVIC D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL Casal Casablanca Carrer Badajoz 2 Sant Boi de Llobregat horari d’atenció d’11 a 14h 93 654 03 02 info@coboi.cat
Llegir més
Somriuresocial web
Iniciant el camí emprenedor 20/09/2016
Crec sincerament que ha sigut una vivència molt potent i que m'ha obert els ulls en un fet clau: malgrat definir un bon itinerari en aquest viatge empresarial i tenir els millors guies natius a l'est del Llobregat
Llegir més

Veure més noticies

06/

Ens agradaria
conèixer-te

Vine a conèixer l'espai COBOI
COBOI
LABORATORI CIVIC
D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL
Casal Casablanca
Carrer Badajoz 2
Sant Boi de Llobregat
horari d’atenció d’11 a 14h
93 654 03 02
info@coboi.cat