01/

Saps què
és CoBoi?

coet
Llançadora d’emprenedoria
La Llançadora d’Emprenedoria és un programa de suport a idees o projectes amb vocació d’impacte social. La Llançadora dóna assessorament col·lectiu i individualitzat, tutoritza i forma a emprenedors socials des de l’òptica de l'economia social i col·laborativa.
avio
Llançadora
d’ocupació
La Llançadora d’Ocupació és un programa de suport a joves amb necessitats d’inserció laboral que des de CoBoi, juntament amb la col·laboració d’Acción Contra el Hambre, donem suport als joves a cercar feina de manera activa i col·laborativa a través de la capacitació i l’acompanyament individualitzat i grupal.
lab
Coboi
innova
CoBoi Innova és un espai d’investigació, prototipatge i activitats enfocat a trobar sol·lucions a nous reptes socials des de la Innovació social.
01_home_correcciones_coworking
Espai de cotreball
CoBoi disposa d’un espai de cotreball obert a la comunitat CoBoi i a tots aquells emprenedors del Baix Llobregat que volen engegar o consolidar els seus projectes d’impacte social.
01_home_correcciones_teach
Formació
Des de CoBoi capacitem, amb un clara vocació inclusiva i participativa, als nostres emprenedors socials amb tallers formatius dissenyats específicament per donar resposta a les seves necessitats.
01_home_correcciones_ma
Acompanyament
Des de CoBoi donem assessorament individualitzat i col·lectiu als nostres emprenedors socials en funció dels diferents estadis de gestació i necessitats de cada iniciativa.

Donen suport a Coboi

Els col·laboradors de Coboi

03/

Els projectes i els
protagonistes

Vine a Coboi i informa't

Veure més projectes

Bricol·lectiu: espai de conversa entre professionals de la innov... 14/12/2017
Donen suport a Coboi Els col·laboradors de Coboi Veure més projectes Veure més activitats Veure més noticies COBOI LABORATORI CIVIC D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL Casal Casablanca Carrer Badajoz 2 Sant Boi de Llobregat horari d’atenció d’11 a 14h 93 654 03 02 info@coboi.cat
Llegir més
lligamseconsoc
Fem emergir la col·laboració entre economia convencional i soci... 24/10/2017
El 10 d'octubre vam convidar a actors de l'economia social i convencional a imaginar conjuntament quins tipus de projectes concrets es podrien dur a terme en el marc d'una possible col·laboració. Els resultats van parlar per si mateixos.
Llegir més
6D5A1541
Col·laborem amb Elisava! 19/10/2017
Estem molt contents de que el passat 28 de setembre, l'Alcadessa de Sant Boi, Lluisa Moret, i el director d'Elisava, Javier Peña, formalitzessin la signatura del conveni que estableix el marc de col·laboració entre aquesta universitat i Sant Boi.
Llegir més
Nous models d'impacte per al desenvolupament
CONSTRUINT VINCLES – Economia social + empresa convencional 25/09/2017
Aquest estudi busca proporcionar una eina útil, factible i adaptada que serveixi per identificar i mesurar l’impacte social derivat de les relacions de col·laboració entre les empreses convencionals i les entitats de l’economia social.
Llegir més

Veure més noticies

06/

Ens agradaria
conèixer-te

Vine a conèixer l'espai COBOI
COBOI
LABORATORI CIVIC
D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL
Casal Casablanca
Carrer Badajoz 2
Sant Boi de Llobregat
horari d’atenció d’11 a 14h
93 654 03 02
info@coboi.cat