01/

Saps què
és CoBoi?

coet
Llançadora d’emprenedoria
La Llançadora d’Emprenedoria és un programa de suport a idees o projectes amb vocació d’impacte social. La Llançadora dóna assessorament col·lectiu i individualitzat, tutoritza i forma a emprenedors socials des de l’òptica de l'economia social i col·laborativa.
avio
Llançadora
d’ocupació
La Llançadora d’Ocupació és un programa de suport a joves amb necessitats d’inserció laboral que des de CoBoi, juntament amb la col·laboració d’Acción Contra el Hambre, donem suport als joves a cercar feina de manera activa i col·laborativa a través de la capacitació i l’acompanyament individualitzat i grupal.
lab
Coboi
innova
CoBoi Innova és un espai d’investigació, prototipatge i activitats enfocat a trobar sol·lucions a nous reptes socials des de la Innovació social.
01_home_correcciones_coworking
Espai de cotreball
CoBoi disposa d’un espai de cotreball obert a la comunitat CoBoi i a tots aquells emprenedors del Baix Llobregat que volen engegar o consolidar els seus projectes d’impacte social.
01_home_correcciones_teach
Formació
Des de CoBoi capacitem, amb un clara vocació inclusiva i participativa, als nostres emprenedors socials amb tallers formatius dissenyats específicament per donar resposta a les seves necessitats.
01_home_correcciones_ma
Acompanyament
Des de CoBoi donem assessorament individualitzat i col·lectiu als nostres emprenedors socials en funció dels diferents estadis de gestació i necessitats de cada iniciativa.

Donen suport a Coboi

Els col·laboradors de Coboi

03/

Els projectes i els
protagonistes

Vine a Coboi i informa't

Veure més projectes

En Ricardo de Colaborabora ens explica una dinàmica que servirà per comparar els nostres punts de vista respecte al nivell d'autogestió de l'espai sobre el que treballavem
Prototipem col·laborativament un futur centre d’iniciative... 24/11/2016
Donen suport a Coboi Els col·laboradors de Coboi Veure més projectes Veure més activitats Veure més noticies COBOI LABORATORI CIVIC D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL Casal Casablanca Carrer Badajoz 2 Sant Boi de Llobregat horari d’atenció d’11 a 14h 93 654 03 02 info@coboi.cat
Llegir més
20161110-3
Arrenca la 4ª edició de la Llançadora d’Emprenedoria 15/11/2016
Donen suport a Coboi Els col·laboradors de Coboi Veure més projectes Veure més activitats Veure més noticies COBOI LABORATORI CIVIC D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL Casal Casablanca Carrer Badajoz 2 Sant Boi de Llobregat horari d’atenció d’11 a 14h 93 654 03 02 info@coboi.cat
Llegir més
Economia social, empresa convencional, CoBoi, Sant Boi de Llobregat, setmana de la co-innovació
Cap a un nou model d’anàlisi i indicadors d’impacte social 10/11/2016
Com a part d’aquest projecte i en el marc de la Setmana de la co-innovació, el proper dimarts 29 de novembre de 13:30 a 16.30h tindrà lloc al Centre Serveis de Sant Boi una trobada entre organitzacions de l’economia social i empresaris de Sant Boi i de la comarca del Baix Llobregat, per analitzar futures estratègies de col·laboració que contribueixin al desenvolupament econòmic del territori des d'una vessant de maximització de l'impacte social.
Llegir més
M de Mama web
M’han ajudat a treure de mi mateixa el potencial que tots t... 05/10/2016
CoBoi és un laboratori d’emprenedoria social, i allà vaig trobar un gran equip humà que em va ajudar a encaminar-me, a veure les dificultats on jo no les veia, i a treure de mi mateixa el potencial que tots tenim per poder emprendre i a més, fer-ho socialment, ajudant a fer un canvi en la societat on vivim.
Llegir més

Veure més noticies

06/

Ens agradaria
conèixer-te

Vine a conèixer l'espai COBOI
COBOI
LABORATORI CIVIC
D’EMPRENEDORIA I ECONOMIA SOCIAL
Casal Casablanca
Carrer Badajoz 2
Sant Boi de Llobregat
horari d’atenció d’11 a 14h
93 654 03 02
info@coboi.cat